КУПИ КУЌА - КУПИ ВО ХОТ-ХОТ

since 1998
EkoKukja

Семејни еко куќи

Живеење во ЕКОлошка средина Ниско енергетски објекти Сеизмички најиздржливи објекти

EkoKukja

Купи куќа купи стан

nommad

нашиот нов и уникатен проект којшто нуди огромни и безбројни можности за изградба на совршениот дом во природа, притоа заштитувајќи ја животната средина. Доколку го изберете НОММАД, изградбата на дом во вашата посакувана локација, никогаш нема да биде полесна. Заштедете време и пари на административни формалности. Само уживајте, релаксирајте се и изберете го Номад како решение на сите ваши проблеми и инвестирајте паметно. Вашиот дом во природа ве очекува и животната средина Ви е благодарна.

ХОТ-ХОТ BASIC


Надоворешноста на објектот комплетно изработена како на фотографиите со фасада, врати, прозорци. Во внатрешноста на објектот спаѓаат: внатрешни преградни ѕидови обработени со тервол (изолација) и OSB плочи. Во изработка на објектите не спаѓа: електрична инсталација, водоводна и канализациона инсталација, обложување со гипс картон на внатрешните ѕидови, поставување на ламинат на подот, внатрешни (собни) врати и уредување на санитарен чвор.